Sous munitions
Image default
Cadeau

Antislipsokken als cadeau in de brievenbus

Iemand jarig? Dan ben je al snel geneigd om een kaartje te sturen. Maar wat eigenlijk ook heel leuk is, is om een paar sokken naar de jarige te versturen met de post. Sokken passen in een brievenbusdoosje en kunnen zo in de brievenbus bezorgd worden. Je hoeft dus geen hoge pakketkosten te betalen als je iemand sokken cadeau wilt geven en deze met de post laat bezorgen!

Een sok die iedereen past is de antislipsok. Dit is een sok met aan de zool verschillende rubberen nopjes. Die nopjes zijn heel stroef en zorgen ervoor dat degene die op de sokken loopt niet kan uitglijden op gladde vloeren. Heel handig dus en veilig ook! Antislipsokken zijn niet alleen voor kinderen. Maar ook voor tieners, jong volwassenen, volwassenen en ouderen. Iedereen kan namelijk uitglijden en een lelijke val maken.

Antislipsokken kun je gewoon los per paar kopen. Je hoeft dus niet gelijk zo’n hele set met 10 paar te kopen. Voor een verjaardag of andere gelegenheid waar je een kleinigheidje voor zoekt, kun je gerust 1 paar antislipsokken kopen, deze in een leuk papiertje inpakken. Je doet er een kartonnen doosje omheen en klaar is kees! Oja, nog wel even frankeren anders komt de ontvanger voor nog een leuke verrassing te staan! 🙂 🙂

Natuurlijk hoef je niet persé antislipsokken voor je maatje te kopen, het mogen ook gerust andere zijn. Dit is slechts een suggestie. Maar wel een idee voor veel mensen, omdat bijna iedereen thuis wel op kousen loopt. Dat kan met deze sokken dus een stuk veiliger!