Sous munitions
Image default
Mode en Kleding

Een handtas die bij u past

Voordat u een handtas koopt, moet u bedenken waar u hem voor nodig hebt, en dat zal automatisch de stijl bepalen. Als u bijvoorbeeld een formele tas nodig hebt voor uw werk, zorg er dan voor dat het ontwerp en het patroon subtiel zijn.

Die met een sjaaltje eraan zijn meestal een goede keuze, omdat u ze op vele manieren kunt stylen. Handtassen met magneetsluiting zien er duurder uit (ook al zijn ze dat niet), en ze zijn modieuzer.

Kies dus voor die in plaats van die met een rits. Zorg ervoor dat er voorin of achterin een paar vakjes zitten voor al de kleine spulletjes die u meestal bij u draagt.

Voor een meer casual handtas, voor dagelijks gebruik, kunt u gaan voor dierenprint, die nu erg populair is, of details zoals gespen, ritssluitingen, parels of iets dergelijks.

Volg de trend
Als u een handtas koopt, zorg er dan voor dat hij bij de lopende trend past. Bij mode gaat het erom te dragen wat hot is.

Als u uw collega’s of klasgenoten probeert in te halen, of al uw vrienden hebben al een upgrade naar de nieuwere trends en bijgewerkte stijlen, dan moet u dat ook doen om ook op hen een goede indruk te maken.

Om er een te kiezen die bij uw garderobe en bij de lopende mode past, moet u zeker enkele websites van merken en ontwerpers bezoeken om een inzicht te krijgen in wat er gaande is en wat niet.

Zorg ervoor dat u de kleur kiest die altijd bij uw persoonlijkheid past, ga niet alleen voor de kleur die er op modellen of op TV prachtig uitziet; vergelijk de kleur die u overweegt te kopen met de bestaande, neem een verstandige beslissing.