Sous munitions
Image default
Entertainment

Een volledige service voor de verhuur van feestmateriaal voor evenementen

De verhuur van feestmateriaal voor evenementen was nog nooit zo gemakkelijk als bij Martens Evenementen Service. Deze onderneming bevindt zich in Hoogstraten en is reeds sinds 2005 bezig met allerlei feestmaterialen, zoals de feesttenten die ze te huur hebben staan. Ondertussen is hun bedrijf heel wat groter geworden. Zo is het van een éénmanszaak ontwikkeld, naar een ware expert in de verhuur voor evenementen met een heel team achter zich.

De voordelen om voor deze experten te kiezen

Naast de uitbreiding van het team, hebben ze ook hun diensten uitgebreid. Naast de kleine en grote feesttenten die te huur staan, hebben ze nu ook verlichting, decoratie, verwarmingen en zelfs stroomgroepen. Zo hebben ze zich kunnen ontwikkelen tot dé referentie in de grensstreek. Als u kiest voor hen voor de verhuur van materiaal voor evenementen, zoals huwelijksfeesten of festivals, rekent u op een zeer uitgebreide service. Ze kijken bijvoorbeeld wekelijks de materialen en wassen de tentzeilen. Op die manier zorgen ze ervoor dat deze steeds in zeer goede conditie blijven. Op regelmatige basis breiden ze eveneens hun aanbod uit om u telkens beter te kunnen bijstaan bij uw feesten. Dit materiaal is allemaal van de beste kwaliteit en van kwaliteitsvolle merken. Zo garanderen ze een prachtig en compleet feest. Het is dus echt een onderneming waarop u kan rekenen!

Vraag een offerte aan voor de feesttent naar uw keuze

Heeft u in hun aanbod feesttenten te huur gezien waar u interesse in heeft? Wacht dan niet langer en vraag vandaag nog een nauwkeurige offerte aan. Ze stellen deze snel en volledig gratis voor u op. Zit u toch nog met vragen over hun diensten? Blijf er dan zeker niet mee zitten en stel hen al uw vragen. De ervaren medewerkers van Martens Evenementen Service in Hoogstraten staan elke dag opnieuw voor u klaar.