Sous munitions
Image default
Health / Alternative

Led TL vervangen en als LED verlichting gebruiken

Led verlichting bestaat er in alle soorten en maten. Vaak is de keuze misschien een beetje overweldigend, aangezien het bijna te veel keuze is. Maar als je je een klein beetje verdiept in de opties die er zijn dan merk je al gauw dat het best meevalt en er een hoop fijne keuzes zijn.

Wat led verlichting betreft zijn er bijvoorbeeld spotjes te koop maar ook led TL. Led TL verlichting heeft aardig wat voordelen tegenover de reguliere verlichting. Dit is dan ook voor iedereen beter. Het is te merken in je portemonnee maar ook het milieu wordt enigszins gespaard.

Een Led TL lamp heeft niet perse een langere levensduur dan een klassieke TL optie, maar op de lange termijn is het wel van voordeel. De klassieke TL buizen kennen we allemaal en ze worden nog steeds veel gebruikt. Dat ze nu ook als led TL beschikbaar zijn is een fijne optie.

Voor led TL is bijvoorbeeld geen reflectie nodig, zoals dit wel nodig is bij de klassiekers. Dit scheelt weer omdat er zo nog minder licht verloren gaat. Tegenover een spaarlamp is een Led TL lamp een stuk zuiniger. Tussen een reguliere TL buis en een Led TL buis bestaat echter niet al te veel verschil.

Ook het feit dat een led TL buis in de armatuur van de gewone TL buis past staat in het voordeel van deze led verlichting. Je hoeft namelijk geen grote veranderingen aan te brengen om deze versie te installeren. Net zoals bij de kleinere lampjes is ook de led TL buis in verschillende maten en kleuren te verkrijgen. Dit maakt het voor veel mensen net iets aantrekkelijker dan een klassieke TL buis. Het is ook mogelijk om een warmere kleur te kiezen waardoor je niet altijd standaard zit opgescheept met het ongezellige licht van de TL buis.

Aangezien de led TL buizen in allerlei verschillende soorten en maten verkrijgbaar zijn, zijn ze er dus ook voor verschillende prijzen. Zo kun je een variant uitkiezen die precies goed is voor jouw wensen en portemonnee. Online kun je verschillende varianten en aanbieders met elkaar vergelijken waardoor je altijd de juiste aanbieding hebt. Ook kun je altijd nog rondkijken voor kortingen voordat je daadwerkelijk gaat bestellen.

http://www.leds-depot.be/

Gerelateerde artikelen

Kartonnen dozen België

Dingen die je kan doen als je je verveelt

Steun dankzij een therapeut