Sous munitions
Image default
Aanbiedingen

Noppenfolie kopen?

Noppenfolie is een fascinerende uitvinding die al meer dan zes decennia bestaat en nog steeds een van de meest populaire verpakkingsmaterialen ter wereld is. Het is een plastic vel met luchtbellen die tijdens het transport demping, isolatie en bescherming bieden aan kwetsbare voorwerpen.

De geschiedenis van noppenfolie gaat terug tot 1957 toen twee ingenieurs, Marc Chavannes en Alfred Fielding, probeerden een gestructureerd behang te maken. Hun experiment mislukte echter en uiteindelijk creëerden ze een nieuw verpakkingsmateriaal dat een game-changer in de branche werd.

Noppenfolie is verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en kleuren en wordt gebruikt om een breed scala aan producten te verpakken, van delicate elektronica tot zware machines. Tegenwoordig wordt noppenfolie niet alleen gebruikt voor het verpakken, maar het is ook een populaire stressverlichter. Veel mensen vinden het leuk om de bubbels te laten knappen, omdat het een effectieve manier kan zijn om stress en angst te verminderen.

Het productieproces van noppenfolie is vrij eenvoudig. Eerst wordt een lange buis van plastic geëxtrudeerd met kleine belletjes. Vervolgens wordt de buis in vellen van verschillende lengtes gesneden en worden de randen geseald om ervoor te zorgen dat de luchtbellen geen lucht verliezen. Zodra de noppenfolie klaar is, wordt deze verzonden naar verschillende retailers en leveranciers, die deze gebruiken om hun te verpakken.

Wij bieden de noppenfolie aan in verschillende breedtes zo hebben wij noppenfolies van 50 centimeter breed, maar ook 100 cm, 120 cm, 150 cm en 200 cm. 

123Kartonnendozen is uw leverancier voor al uw verpakkingsmaterialen, zoals noppenfolies. Daarnaast bieden wij u nog veel meer soorten folies aan!

https://www.123kartonnendozen.be/