Sous munitions
Image default
Aanbiedingen

Persoonlijke leasing: te vermijden valkuilen

 2e hands auto verkopen 

 

Belgen willen steeds vaker privé-autoverhuur gebruiken, ze willen de auto gebruiken zonder een auto te kopen. U kunt echter enkele valkuilen beter vermijden.

 Bekijk franchise

De meeste verzekeringscontracten bevatten eigen risico’s. Als je het niet wilt, moet je elke maand meer betalen.

Een bestuurder

Normaal gesproken kunt u slechts één bestuurder in het huurcontract registreren. Er kunnen meer namen worden gebruikt, maar er zijn extra kosten aan verbonden.

Extra kilometers

De maximale jaarlijkse kilometerstand wordt bepaald bij ondertekening van het contract. Voor elke kilometer die u aflegt, moet u 10 cent meer betalen.

Administratieve kosten

Sommige leasemaatschappijen brengen onder bepaalde omstandigheden beheerskosten in rekening, zoals schendingen.

Strikte controle

Nadat het contract is voltooid, herstelt u het voertuig in de juiste staat. Weet dat de toestand zorgvuldig is gecontroleerd en elke vorm van schade (ongeacht de grootte) zal compenseren.

Wij kunnen alle vragen voor u regelen en een redelijke prijs voor uw auto voorstellen!

Dit heeft ook een impact op de autoverzekering als je kiest voor een gebruikte auto. Het heeft geen zin om je auto te verzekeren als deze op dit moment maar een paar duizend euro waard is. Bij een aanrijding kan uw auto snel duizenden euro’s verliezen. Verzekeringsuitkeringen zullen nooit hoger zijn dan de dagwaarde van uw auto. Daarom is het vaak voordeliger om een ​​WA-verzekering voor uw auto af te sluiten.

Let dus altijd goed op de onderhoudsstatus. Ontvang een onderhoudsboekje en controleer uw auto op schadeverleden. Controleer of de auto is onderhouden door een dealer of professionele werkplaats en neem iemand mee die bekend is met de auto. Sla ook de proefrit niet over om te zien of alles werkt en luister naar rare geluiden onder de motorkap.

Een goedkope auto verzekeren

https://auto-verkopen-belgie.com/nl/info/autos-tweedehands/