Sous munitions
Image default
Kunst en Kitsch

Schilderijen te koop Johan MESSELY

Mijn vriendenprofessor die in West-Vlaanderen woont, wil graag een aantal schilderijen verkopen. Omdat hij al een zeer respectvolle leeftijd heeft bereikt, moet hij afscheid nemen van bepaalde dingen. Kijkblik in Brugge, verkoop rechtstreeks van eigenaar. Vooral omdat ik veel connecties heb in het internationale bedrijfsleven, niet alleen in België, schrijf ik een beschrijving in het Engels, zodat iedereen deze beschrijving kan lezen.

Schilder Johan MESSELY en AVEAS

Johan (1953) Groeide op in de artistieke wereld van vader Paul Messely (schilder) die het grote voorbeeld en de impuls van Johan was. Nadat hij techniek en fotografie had gestudeerd, vestigde hij zich als fotograaf in Menen, maar besloot uiteindelijk van zijn hobby zijn beroep te maken.

Johan schildert zuidelijk getinte scènes waarin het spel van licht en schaduw overheerst. De olieverfschilderijen zijn zonnig en kleurrijk en stralen optimisme en levensvreugde uit. Hij werkt figuurlijk met een impressionistische benadering.

Naast olieverf heeft Johan ook een passie voor pastel. Hij creëert de vrouw vanuit zijn fotografische afbeelding, waar de combinatie van licht en schaduw erg belangrijk is.

 

 

https://www.dergatsjev.be/2019/11/paintings-for-sale-johan-messely-and.html