Sous munitions
Image default
Aanbiedingen

Software developer vacature. Wat is dat?

software developer vacature

Als softwareontwikkelaar op maat dagen we je uit hoe je het huidige platform naar de toekomst kunt brengen. Je moderniseert zelfstandig het huidige project en zet nieuwe projecten op en volgt ze op. Het ontwerp en de programmering van de software worden besproken met de koper en onze senior developers. De bijgeleverde software is uitvoerig getest en kan eenmaal worden geleverd met gegarandeerde kwaliteit. U kunt nauwkeurige documentatie voor uzelf, uw collega’s en klanten verstrekken. Hiervoor heb je sterke analytische vaardigheden nodig. Veelgebruikte technologieën zijn back-end en front-end, ontwerp van Windows-gebruikersinterface, webservices, databaseontwerp en applicatie-integratie.

Voorbeelden geschetst door softwareontwikkelaars:

“Ons team produceert enkele van de meest geavanceerde softwareproducten ter wereld en we hopen deel uit te maken van ons team. We zijn momenteel op zoek naar ervaren softwareontwikkelaars om software, interne hardware en netwerksystemen te maken en te onderhouden. Kandidaten zullen ons ook helpen Van de klanten vormen belangrijke producten en bieden uitstekende technische ondersteuning, wat een geweldige kans is om deel te nemen aan een positieve en innovatieve werkomgeving die enorme voordelen en flexibele werktijden zal opleveren. “

Verantwoordelijkheden van softwareontwikkelaars:

Het hoofdstuk over verantwoordelijkheden en verplichtingen is het belangrijkste onderdeel van de functiebeschrijving. Hier moet u de kloof beschrijven die deze baan op de gewone zool zal vervullen, de functie van de baan in het lichaam en aan wie te rapporteren.

Oefen en implementeer nieuwe softwareprogramma’s om de gevolgen van bestaande software te behouden en te verbeteren, en communiceer regelmatig intelligent met technisch ondersteuningsbeheer en collega’s, en werk softwaredatabases bij om softwareproducten te testen en te onderhouden om krachtige functies en optimalisatie te garanderen, Om, indien nodig, verbeteringen aan te brengen aan bestaande softwareprogramma’s, stelt u de kwalificaties en vaardigheden van de softwareontwikkelaar voor en wijst u vervolgens op uw werknormen en vereiste vaardigheden.

Dit kan onder meer opleiding, eerdere werkervaring, certificering en technische vaardigheden zijn. Je kunt ook gebruik maken van de soft skills en persoonlijkheidskenmerken die je hebt bedacht voor succesvolle kandidaten. Het combineren van een lange lijst van vaardigheden en vereisten kan verleidelijk zijn, wat ertoe kan leiden dat gekwalificeerde kandidaten hun sollicitatie annuleren. Houd uw kwalificatielijst beknopt en beknopt, maar zorg voor voldoende vaardigheden en relevante zoekwoorden en terminologie.

Voorbeelden van vaardigheden voor softwareontwikkelaars:

Een bachelor in computerwetenschappen vereist meer dan 2 jaar ervaring in netwerk- en softwareontwikkeling en een goed begrip van netwerktechnologieën zoals HTML, CSS en javascript. Vermogen om meerdere taken privé uit te voeren en effectief het vermogen te demonstreren om het project te begrijpen vanuit de afgrond van de gasten en het team, en is bereid om de prioriteit indien nodig te wijzigen om meer gedetailleerde informatie te verkrijgen.

 

https://www.webdeveloper.today/2021/01/

https://webdevelopmentapp.com/nl/development.html