Sous munitions
Image default
Zorg

Specialisten voor kinderen met leerproblemen

Kinderen met leerproblemen kunnen het moeilijk hebben wanneer zij niet geholpen worden. Scholen geven kinderen met bijvoorbeeld dyslexie soms extra tijd bij toetsen, maar dit lost niet alles op. Heeft uw kind last van leerproblemen en denkt u dat professionele hulp een optie kan zijn? Dan kunt u kijken bij Trivers. In de gespecialiseerde zorgcentra van Trivers worden kinderen tussen de 6 en 18 jaar geholpen bij hun problemen. Na een psychologisch onderzoek beginnen de kinderen aan een behandeltraject waarmee ze beter leren omgaan met hun problemen. Wilt u meer weten? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met Trivers.

Hulp voor ieder kind

Er bestaan verschillende soorten leerproblemen, en ieder kind ervaart zijn of haar leerproblemen weer anders. De problemen zijn er in verschillende maten. Daarom weten de specialisten van Trivers dat elk kind een andere behandeling nodig heeft. De specialisten zorgen er hierom voor dat de kinderen zorgvuldig gescreend worden, zodat er een behandeling opgesteld kan worden die bij het kind past. Met een kleinschalige behandeling kan uw kind geholpen worden in zijn of haar ontwikkeling. Of uw kind nou dyslexie, dyscalculie of spellingsproblemen heeft, de specialisten van Trivers kunnen hulp bieden. Trivers biedt bovendien kwaliteit: de zorgcentra hebben bijvoorbeeld een keurmerk van het kwaliteitsinstituut Dyslexie.

De zorgcentra van Trivers

De zorgcentra van Trivers bevinden zich in Breda, Roosendaal en Zevenbergen. Hier wordt dus zorg voor kinderen met leerproblemen aangeboden, maar ook kinderen met sociaal-emotionele problemen of gedragsstoornissen kunnen hier geholpen worden. Heeft uw kind naast leerproblemen ook nog andere problemen, dan kan hij of zij hier ook ondersteuning bij krijgen. Als ouder krijgt u ook ondersteuning: u kunt met de specialist praten over de behandeling en tips krijgen over hoe u zelf uw kind kunt helpen. Het is voor kinderen met leerproblemen fijn als ze er niet alleen voor staan. 

https://trivers.nl/

Gerelateerde artikelen

Avortement à l’étranger ? Bloemenhove Amsterdam