Sous munitions
Image default
Tuin en buitenleven

Zomerkriebels met de Intex graphite panel pool

Nu de zomer langzaamaan het starten is in Nederland merken we weer hoe warm de zomers in ons kikkerlandje kunnen zijn. We merken de laatste jaren sowieso dat het steeds warmer en warmer wordt in Nederland, maar ook in andere plekken in de wereld. Om deze redenen kiezen steeds meer mensen om een zwembad aan te schaffen. Nu de zomerkriebels weer komen gaan mensen weer massaal op zoek naar zwembaden. Dit kunnen allerlei soorten zwembaden zijn, zoals een opbouw Intex graphite panel pool of een inbouw zwembad. Bij de aanschaf van een zwembad of dit nu een inbouw of opbouw zwembad is. Je zal met een aantal dingen rekening moeten houden. Met de zomer in het vooruitzicht hebben we deze blog gemaakt, zodat je een fijne keuze kan maken qua zwembad. Lees hieronder snel verder!

Opbouw zwembaden

Opbouw zwembaden zijn vaak de goedkoopste en meeste toegankelijke vorm van een zwembad voor in je huis. De prijzen van opbouw zwembaden variëren van een aantal tientjes tot een enkele honderden euro’s. Dus het maakt niet uit in welke prijsklasse je iets zoekt je vindt altijd iets! Deze zwembaden zijn vaak binnen een paar uur of binnen een dag opgezet en natuurlijk gevuld. Hierdoor zijn opbouw zwembaden zoals de Intex panel pool erg toegankelijk. Je moet er natuurlijk ook rekening mee houden dat je ook andere dingen moet kopen bij de aanschaf van een opbouw zwembad. Je hebt een aantal dingen, zoals filters en een pomp nodig. Zo kan je er tenminste zeker van zijn dat je zwembad de hele zomer schoon is.

Een Intex graphite panel pool

De Intex graphite panel pool is een van de nieuwste zwembaden van het merk Intex. Dit zwembad is in 2016 toegevoegd aan het assortiment. Het zwembad heeft een mooi houterige look en is een aanwinst voor elke tuin! De Intex graphite panel pool komt met een twee handige aansluitingen voor een filterpomp. Verder heeft dit zwembad een stevige ovale buizenframe en is geschikt voor het hele gezin! De opbouw van dit zwembad is zo’n 120 minuten.

 

https://intexplezier.be/intex-above-ground-swimming-pools-zwembaden-bovengronds-piscine-hors-sol/intex-graphite-panel-pool.html