Sous munitions
Image default
Health / Alternative

Astma, erg vervelend maar wij hebben de oplossing!

Luchtreinigers voor Astma

Astma is een ontsteking van de longen, deze is blijvend. Er zijn altijd kleine ontstekingen aanwezig in de longen wat voor veel mensen als vervelend kan worden ervaren en veel klachten kan veroorzaken. Dit kan de patiënt erg belemmeren in zijn/haar dagelijks leven. In Nederland zijn er ruim 900.000 mensen met astma klachten. Binnen deze groep zijn er meer vrouwen dan mannen met deze klachten en onder deze groep mensen zijn er ongeveer 100.000 kinderen. Een op de 20 kinderen heeft last van astma klachten. Dit is een erg groot aantal, en de verwachting is zelfs dat het aantal mensen met astma klachten in de komende jaren steeds meer gaat stijgen.

 

Maar wanneer spreek je van Astma?

Er kan sprake zijn van deze aandoening wanneer uw longen erg gevoelig reageren op verschillende prikkels, denk bijvoorbeeld aan pollen, rook, uitlaatgassen, huisstofmijt, huisdieren etc. Deze prikkels kunnen ervoor zorgen dat een patiënt met astma benauwd wordt en/of moet gaan hoesten. Als dit plotseling uit het niets komt, spreken we van een Astma aanval.

Wanneer er sprake is van een aanval kan dit als vervelend worden ervaren, het gevoel van benauwdheid is erg groot. Tijdens een aanval gebeurt er van alles in de longen. Een patiënt krijgt minder lucht binnen wat het in- en uitademen erg moeilijk maakt. Vaak wordt er gebruikt gemaakt van verschillende pufjes waardoor het ademen wat gemakkelijker gaat.

Helaas is astma een ziekte die niet over gaat. Wanneer er sprake is van deze aandoening kan het sommige periodes beter gaan dan andere. Denk bijvoorbeeld aan het klimaat, wanneer je in de natuur bent of in een stad kan een groot verschil maken. Wanneer je je in een vervuilde omgeving bevindt, denk bijvoorbeeld aan uitlaatgassen etc. is de kans dat je last van astma hebt veel groter.

Maar er is een oplossing, een oplossing die de lucht voor u schoonhoudt. Er kan namelijk gebruik worden gemaakt van een luchtreiniger. Deze plaats je in je woonruimte en constant wordt er schone lucht rond geblazen. Waardoor u zich altijd in een schone ruimte bevindt.

 

Astma, erg vervelend maar wij hebben de oplossing! 

 

 

Wat zijn de voordelen van een schone lucht?

Wanneer er sprake is van astma is het laatste waarin je wilt vertoeven een onschone ruimte waar de kans op aanvallen groter is. Wanneer je aanwezig bent in een schone ruimte zonder huisstofmijt, pollen, sigaretten rook etc. doet dit de kans op een astma aanval dalen. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van een luchtreiniger kan u dit veel comfort bieden. U hoeft zich minder zorgen te maken over de lucht en hygiëne, de reiniger verwijdert onzichtbare gezondheidsrisico’s uit de binnenlucht. Waardoor het ademen makkelijker gaat en zowel jij als uw dierbaren een betere nachtrust kunnen krijgen.

 

Wat is ons luchtreinigersadvies?

Er is veel keuze op de markt wat het maken van een beslissing lastig maakt. Er zijn verschillende luchtreinigers beschikbaar voor anti-stof, anti-sigaretten rook. etc. Voorbeelden van luchtreinigers zijn de Lucht inoisator Aerus Guardian Angel, Filterqueen Defender luchtreiniger en de Ioniserende luchtreiniger Aerus Lux Guardian Air platinum.

https://www.luchtreinigeradvies.com/