Sous munitions
Image default
Health / Alternative

BHV cursus

Het personeel weet hoe er gehandeld moet worden bij een bedrijfsongeval na het volgen van een BHV cursus U wilt te allen tijde voorkomen dat er bedrijfsongevallen ontstaan op de werkvloer. En vindt dit toch plaats, dan wilt u personeel ter plekke hebben die weten hoe ze moeten handelen. Door te kiezen voor een BHV cursus via Arehbo, weet u zeker dat uw personeel voortaan goed voorbereid is op iedere situatie en hier goed naar weet te handelen. De cursus bestaat uit vier dagdelen die verspreidt zijn over twee dagen en de cursus kan zowel bij u op locatie als extern op de locatie in Ede plaatsvinden. Waar gaat uw voorkeur naar uit?

U houdt zich netjes aan de regels door het volgen van een BHV cursus

Wist u dat iedere werkgever verplicht is om professionele bedrijfshulpverlening te verrichten? Het is ook verplicht dat een aantal mensen van uw personeel over de juiste kennis beschikken. Om hoeveel werknemers het gaat, is mede afhankelijk van de risico’s die er binnen de organisatie kunnen ontstaan. Het team van Arehbo weet hier alles over te vertellen en adviseert u hier dan ook graag over. Tijdens de BHV cursus komen diverse onderwerpen uitvoerig aan bod. Denk hierbij aan levensreddende handelingen, waarbij ook de AED uitvoerig aan bod komt. Dit kan immers levens redden.

Een gebouw kan effectief worden ontruimd na het volgen van een BHV cursus

Wie aan bedrijfshulpverlening denkt, denkt al snel aan het veilig stellen van alle medewerkers. Maar het volgen van een BHV cursus gaat veel verder dan alleen dat. Het personeel dat de cursus heeft gevolgd is namelijk ook in staat om bijvoorbeeld een gebouw effectief te ontruimen en kan hier helder over communiceren naar hulpverleningsdiensten. De cursus van Arehbo wordt georganiseerd door docenten met ruimschootse ervaring in het vak. Theorie en praktijk wisselen elkaar af en de cursus wordt te allen tijde afgesloten met een examen in theoretisch vorm.