Sous munitions
Image default
Health / Alternative

Borstvergroting behandeling

Borstvergroting is een van de meest uitgevoerde behandelingen die er binnen de cosmetische chirurgie wordt gedaan. Vroeger werden de borsten vaak gezien als symbool voor vruchtbaarheid. En tegenwoordig wordt het steeds meer neergezet als sekssymbool. Hoe je het ook wend of keert de borsten zijn een belangrijk aspect van een vrouwelijk lichaam. Het zorgt voor veel vrouwen dan ook voor veel onzekerheid. Het ideaalbeeld van borsten is zo onrealistisch neergezet dat het vrouwen extra kritisch maakt wanneer ze kijken naar hun eigen borsten.

Veel vrouwen hebben hangende borsten. Het ideaalbeeld zegt juist dat de borsten juist strak en stevig zouden moeten zijn. De reden voor hangende borsten zou een verkeerde maat bh kunnen zijn. Hierbij is er nog veel discussie of het juist wel of niet goed is om een bh te dragen. Daarnaast hebben veel vrouwen last van hangende borsten naarmate ze ouder worden en of in een keer veel afvallen.

Voor veel vrouwen met hangende borsten zien al snel en borstvergroting als oplossing voor de hangende borsten. Dit zou oplossing kunnen bieden. Het is hierbij wel van belang om wel eerst goed na te gaan of de borsten wel echt hangen en of er een natuurlijke oplossing voor is. Bij een borstvergroting worden de borsten voller en steviger waardoor ze niet meer gaan hangen. Een dergelijke behandeling duurt vaak ongeveer 60 minuten. De behandeling wordt onder narcose uitgevoerd. De eerste weken zullen de borsten nog gevoelig en strak aanvoelen en geeft dus nog een vertekend beeld. Een herstelperiode is daarom ook wel aan te raden. Na ongeveer zes weken is het eindresultaat goed te zien.

De borstvergroting prijzen beginnen bij ongeveer 2000 euro. De prijzen verschillen natuurlijk ook per kliniek. Het is van belang om niet gehaast een beslissing te nemen en eerst goed onderzoek te doen. Vaak is het daarom handig om altijd eerst een consult aan te gaan bij verschillende klinieken.

http://faceland.nl/