Sous munitions
Image default
Health / Alternative

Botox tegen migraine

Migraine is een heel vervelende hoofdpijn dat niet te vergelijken is met de gewone hoofdpijn die we allemaal wel eens ervaren. Migraine is een heftige hoofdpijn waarbij het vaak onmogelijk wordt voor mensen om hun activiteiten uit te voeren. Vaak zorgen prikkels zoals geluid en licht er namelijk voor dat de hoofdpijn verergerd. Veel mensen die last hebben van migraine sluiten zich dan ook even op in een donkere kamer om te herstellen van de pijn. Sommige mensen hebben een keer in de zoveel tijd last van migraine terwijl bij andere mensen het een vaak terugkerende hoofdpijn is. Het is lastig om achter de oorzaak van migraine te komen. Verschillende factoren kunnen namelijk leiden tot migraine.

Uit onderzoek is gebleken dat migraine erfelijk zou kunnen zijn. Hierbij ervaren mensen continu een verlaagde drempel voor prikkels. Dit zorgt voor extreme vermoeidheid en kan ook leiden tot migraine. Daarnaast kunnen emotionele factoren ook leiden tot migraine. Hierbij kan het zijn dat in een periode van stress mensen een migraineaanval ervaren. Daarnaast kunnen ook andere lichamelijke factoren leiden tot migraine. Zo kunnen hormonen ook van invloed zijn op migraine aanvallen.

Hoewel er wel medicijnen zijn die gebruikt kunnen worden om de migraine te verhelpen zijn deze niet altijd effectief. Uit onderzoek is er een verband geconstateerd tussen migraine en botox. Botox kan namelijk in veel gevallen helpen tegen migraine. Sommige mensen zijn geheel van de hoofdpijn af en bij andere is er een duidelijke verlichting van pijn merkbaar. Bij een botox behandeling tegen hoofdpijn wordt er botox gespoten in de fronsspier. Hierbij verslappen de spieren op het voorhoofd. Helaas is een dergelijke behandeling tijdelijk en moet elke vier maanden herhaald worden. Na de vier maanden zullen de spieren weer actief worden waardoor de hoofdpijn vaak weer terugkomt. De kosten botox verschillen bij verschillende klinieken die deze behandeling aanbieden. Vaak zijn de kosten rond de 170 euro.

http://faceland best weightloss pills.nl