Sous munitions
Image default
Beauty en verzorging

Dé partner in schoenen voor brede en smalle voeten

Heb je brede of smalle voeten, of juist loopproblemen door bijvoorbeeld ouderdom of hielspoor? Heb je hierdoor vaak moeite om goede schoenen te vinden? Ga dan eens langs bij de ervaringsdeskundigen van de Beterlopenwinkel om een andere loopsensatie te ervaren. Op basis van de nieuwe iStep-technology is het sinds kort mogelijk om een volledige diepte-analyse van je voeten te laten maken. De drukverdeling van je voet wordt inzichtelijk waardoor onder andere je voettype en ondersteuningspunten duidelijk worden. Samen met de schoenadviseur zoek je de perfecte schoenen voor jouw probleem. Bij de Beterlopenwinkel vind je gegarandeerd een paar goede schoenen voor jouw brede of juist smalle voeten.

Vind een geschikt paar bij iedere voetklacht in een ruime collectie

Ieder seizoen krijgt de bijzonder ruime collectie van de Beterlopenwinkel een nog leukere uitstraling. Het zeer uiteenlopende assortiment bestaat uit verschillende topmerken. Met de iStep-technology worden de lengte- en wijdtematen van jouw voet inzichtelijk gemaakt, zodat het verkooppersoneel de perfecte schoen voor jouw probleem kan vinden. Iedere klant loopt naar buiten met een geschikt paar comfortabele schoenen. Bij de Beterlopenwinkel kun je terecht voor schoenen aangepast op brede voeten, maar er worden ook meerdere andere diensten aangeboden. Zo kun je er ook terecht voor een pedicure wanneer je bijvoorbeeld last hebt van eelt, likdoorns of nagelproblemen.

Geniet van een smakelijk kopje koffie en laat je deskundig adviseren

De ervaringsdeskundigen van de Beterlopenwinkel hebben een opleiding tot schoenadviseur gevolgd aan de Dutch Health Tec Academy. Bij ieder voetprobleem, zoals schoenen voor brede voeten vinden, adviseren zij u op een gedegen wijze. Dit gebeurt altijd op een klantvriendelijke wijze, waarbij u wordt voorzien van een heerlijk kopje koffie. De jarenlange ervaring en mensenkennis van het verkopend personeel groeit nog dagelijks. Zo zorgen zij ervoor dat alle klanten met hun nieuwe schoenen fitter de deur uitgaan.  

http://www.beterlopenwinkel.nl/