Sous munitions
Image default
Health / Alternative

Dingen die je kan doen als je je verveelt

Iedereen heeft wel eens een moment dat hij of zij zich te pletter verveelt. Misschien heb je dat nu je volwassen bent niet zo vaak meer, maar vroeger als kind waarschijnlijk wel heel vaak. Vooral als het regende, en dat doet het hier in Holland, dan moest je binnen zitten en was er niemand om mee te gaan spelen. Dat was altijd super saai, en mobieltjes, tablets en computerspelletjes waren er toen ook nog niet echt. Dan ga je je echt heel erg vervelen. Nu je volwassen bent en waarschijnlijk een baan hebt, hoef je je nooit meer te vervelen. Vooral nu veel mensen thuiswerken, kan het moeilijk zijn om te stoppen met werk omdat er altijd wel iets te doen is voor je. Toch kan dat thuiswerken ook verveling met zich mee brengen, er zijn veel lege gaten in je planning. Tijden waarop je er eerst op uit trok zijn nu in eens grote leegtes geworden. Daarom geef ik in dit artikel inspiratie over wat je kan doen als je je verveelt.

 

Het eerste wat je kan doen, is je interesseren voor wat er gebeurt in de wereld om je heen. Als je voortdurend thuis bent, leef je heel erg in je eigen bubbel. Het is wel eens fijn om daar uit te stappen en bijvoorbeeld een beetje te gaan browsen op nieuwssites. Misschien kom je daar wel eens wat bizar nieuws tegen, iets waar je vervolgens met je familie of vrienden over kan gaan praten.

Na al dat staren naar een scherm, is het ook leuk om eens te gaan bewegen. Alles sportscholen en sportclubs zijn weliswaar dicht, toch houdt niets je tegen om lekker een stukje te gaan wandelen en fietsen. Kortom, maak wat van je tijd en zorg dat je er met tevredenheid op terug kan kijken.

https://www.redactie24.be/