Sous munitions
Image default
Health / Alternative

Gezicht ontharen

Gezicht ontharen zonder huidirritaties

Als je je gezicht wilt ontharen, schakel je natuurlijk de lasertherapeuten van Sensitif in. Het grote voordeel van ontharen met een laser is dat er veel minder huidirritaties optreden. Je hebt namelijk geen last meer van een vervelend gevoel na het scheren dat veroorzaakt wordt door ingegroeide haartjes. Onze ervaren therapeuten kunnen vrijwel alle overbeharing op het gezicht behandelen en je kunt precies aangeven welke delen van het haar je verwijderd wilt hebben. Zo is bijvoorbeeld de vorm van een specifieke baard eenvoudig te realiseren. Wil je meer weten over deze techniek, maak dan nu een vrijblijvende afspraak.

Gezichtsontharing met de beste lasertherapie

Voor alle soorten gezichtsontharing gebruikt Sensitif de modernste technieken en innovaties. Tijdens het laseren van neusharen, oren, wenkbrauwen en de hals is het belangrijk de kleine gebieden zo nauwkeurig mogelijk te behandelen. Met de LightSheer Duet Diodelaser, de nieuwste technologie uit de Verenigde Staten, lukt dit tot in de perfectie. Onze professionele medewerkers zijn heel zorgvuldig en de apparatuur is 100% veilig en doeltreffend. De behandelingen zijn geschikt voor mannen en vrouwen en wij begeleiden je bij iedere stap. Geniet voorgoed van een stralende haarvrije huid en boek nu je eerste gratis consult in.

Gezicht permanent ontharen

Denk je erover om je gezicht te ontharen door middel van laserbehandeling, zodat je nooit meer hoeft te scheren, epileren of harsen? Kom dan naar Sensitif, want wij maken je droom waar. We zijn gespecialiseerd in het ontharen door middel van huidvriendelijke laserbehandelingen en onze kliniek is een van de beste in Nederland. Wij begrijpen als geen ander dat het verwijderen van gezichtshaar voor velen gevoelig ligt. Daarom informeren we je tijdens een oriënterend gesprek uitgebreid en kun je alle vragen stellen. Wil je snel genieten van alle gemakken die definitief ontharen biedt? Bel dan naar 020-614 10 20 voor een afspraak of plan hem online in.

http://www.sensitif.nl/behandelingen/gezicht-ontharen/