Sous munitions
Image default
Gezondheid

Hier kun je een leuke kleurrijke stofjas kopen

Wil je leuk voor de dag komen op je werk en met een fleurige labjas aan het werk gaan? Wil je veilig je werk uit kunnen voeren, maar toch je persoonlijkheid kunnen laten zien? Op veel verschillende werkplekken is het verplicht om een labjas te dragen. Dit bevordert de algehele hygiëne en persoonlijke veiligheid. Vaak zijn deze labjassen groot, saai en ouderwets. Daarom heeft Women Works een stofjas lijn opgezet die je in verschillende kleuren en modellen kunt kopen. De labjassen bestaan uit een combinatie van polyester en katoen, om optimale veiligheid te bieden. Wanneer je een nieuwe stofjas wilt kopen, zou je echt een kijkje moeten nemen in de webshop van Women Works. Je vindt gegarandeerd de outfit die jou veilig houdt en jouw stijl vertaald in handige werkkleding.

Niet zomaar een labjas

Wanneer je met kinderen moet werken of wanneer je simpelweg wilt opvallen op het werk, is het kopen van een kleurrijke stofjas een goed idee. Wanneer je het perfecte exemplaar hebt gevonden, kun je jouw favoriete stofjas kopen door deze gemakkelijk en veilig te bestellen in de webshop. Je kunt hier veilig betalen met iDEAL en u kunt rekenen op een snelle verzending. Wanneer jouw labjas naar keuze op voorraad is, heb je deze binnen één of twee werkdagen in huis. Zo kun je binnen een paar muisklikken de show stelen op het werk!

Meer weten over de verschillende stofjassen?

Naast labjassen, verkopen ze bij Women Works een hoop andere werkkleding voor vrouwen. Van zorgkleding tot vlamvertragende jassen en van laskleding tot toolbelts. Neem snel een kijkje in de webshop en vindt de werkkleding die perfect bij jouw stijl en werkzaamheden past. Vrouwen die in de industrie werken waar de meeste collega’s mannelijk zijn, willen zich wel kunnen kleden naar eigen smaak en stijl. Dit is allemaal mogelijk met het grote aanbod van kleding bij Women Works.