Sous munitions
Image default
Banen en opleidingen

Huishoudhulpen (regio Deurne)

Huishoudhulpen (regio Deurne)

Functie

Ben je goed in het schoonmaken van huizen en het strijken van kleding? Wil je het professioneel bij iemand thuis doen? Dan wordt u misschien een nieuwe familiehulp die ons team kan versterken!

Als thuishulp moet u thuistaken uitvoeren met particuliere klanten, zoals schoonmaken en strijken. Wassen, koken, winkelen en klein naaiwerk kunnen ook deel uitmaken van het werkpakket. Kortom, een spannende baan is nodig.

Primahome is een sterke regionale speler op de dienstenchequemarkt. Ons team van huishoudhulpen werkt elke dag om onze klanten tevreden te stellen met uitstekende hulp in het gezin. Bent u op zoek naar familiehulp in Antwerpen en omstreken? Neem gerust contact met ons op.

Aanbod

U komt uiteindelijk terecht bij een uitstekend service-inspectiebedrijf en wij nemen uw tevredenheid zeer serieus. Je planning is gebaseerd op de datum en tijd waarop je wilt werken. Op deze manier kunt u werk en privé eenvoudig coördineren. Je kunt elke week vanaf 13.00 uur in deeltijd werken. Kan ook fulltime werken (38 uur / week).

Je krijgt een behoorlijk salaris en verschillende voordelen (maaltijdcheques, reiskostenvergoeding, werkkledingvergoeding, etc.). Je krijgt een betaalde training en goede persoonlijke begeleiding, waardoor je direct een formeel teamlid wordt.

Jouw profiel

Je bent gemotiveerd om als huishoudhulp te werken en steekt graag de handen uit de mouwen. Je bent leergierig, weet hoe je dingen moet aanpakken en kunt je eigen werk zelfstandig organiseren. U kunt snel met klanten omgaan en stipt en betrouwbaar zijn.

Je hebt geen specifiek diploma nodig om als gezinshulp te werken. U kunt veel dingen doen om de juiste motivatie te zijn voor uitstekende familiehulp waarop anderen kunnen vertrouwen.

Kennis van Nederlands of Engels die met klanten kan communiceren is een belangrijke troef.

Klantgericht, naleving van regels en afspraken, in staat om zich nauwkeurig aan te passen aan veranderende omgeving (flexibiliteit), zelfstandig te werken

Volg de instructies om dagelijkse boodschappen, vloeren, tapijten, meubels en items te verwijderen. Vloeren en meubels schoonmaken, voedsel bereiden (schoonmaken, wassen, enz.), Maaltijden bereiden, klanten informeren over schade aan meubels en apparaten, en indien nodig repareren, afwas doen en gerechten opbergen om keuken en sanitair op te ruimen

Geen specifieke studievereisten

https://www.jobinhoreca.com/job/q/poetsvrouw-dienstencheques.html