Sous munitions
Image default
Bedrijven

Opblaasbare spa’s en zwembaden van Outathome.be

Niets is heerlijker in de zomer dan in je eigen tuin te kunnen relaxen. Op een warme dag is het fijn als je dan ook een beetje verkoeling kunt zoeken. Omdat niet iedereen een zwembad in de tuin heeft liggen, biedt een opblaasbaar zwembad of spa vaak uitkomst.

Opblaasbare spa

Om te kunnen relaxen in de tuin of op de veranda is een opblaasbare spa ideaal. Deze installeer je als het mooie weer in aantocht is en na de zomer berg je hem eenvoudig op in de schuur of op zolder. Een opblaasbare spa of jacuzzi biedt vaak ruimte aan 4 tot 6 personen, al zijn er ook grotere of kleinere modellen verkrijgbaar. De ingebouwde jets zorgen voor een ontspannen massage. Een opblaasbare spa is snel op te zetten en doordat hij lichtgewicht is, kun je hem ook verplaatsen. Natuurlijk moet hij dan niet vol met water zitten. De bijgeleverde pomp blaast de spa niet alleen snel op, maar helpt ook als je het water eruit wilt laten.

Zwembaden

Als je liever wat meer bewegingsruimte wilt dan in een jacuzzi, dan kun je beter kiezen voor een opbouw zwembad. Er is een ruime keuze in afmeting en inhoud. Voor iedere tuin is er een geschikt model te vinden. Deze zwembaden zet je eenvoudig op en kunnen op iedere vlakke ondergrond geplaatst worden. De opbouwzwembaden bieden meer ruimte en zijn steviger dan een opblaasbaar zwembad. Het buizenframe is gemakkelijk in elkaar te zetten. Na de zomer, als het weer slechter wordt, is een opbouwzwembad in no-time afgebroken en opgeruimd.

Zowel een opblaasbare spa als een opbouw zwembad zijn eenvoudig te plaatsen. Het maakt niet uit welke van de twee je kiest, ze zorgen beide voro verkoeling en maken dat je nog meer van het mooie zomerweer kunt genieten!