Sous munitions
Image default
Bedrijven

Woont u in Antwerpen en heeft u verpakkingen nodig?

Ook wanneer u in Antwerpen woont en verpakkingen nodig heeft, kunt u deze bij de Dozenhal kopen. Kijk gerust eens rustig rond op hun website: www.dozenhal.be. Zij hebben vele opties voor u beschikbaar. Aan hun zeer uitgebreide assortiment krijgt u al direct een goed beeld van de vele mogelijkheden. Dankzij hun brede assortiment kartonnen dozen met meer dan 2.500 formaten direct uit voorraad leverbaar, kunt u bij hen online kartonnen dozen kopen voor elk gewenst doel. 

Verschillende soorten verpakkingen ook voor inwoners van Antwerpen

De Dozenhal verzend ook vele formaten verpakkingen naar Antwerpen en omstreken. Vouwdozen van golfkarton zijn speciaal ontworpen voor verzending als brief: Bespaar op de portokosten door deze dozen online te kopen. Of het nu gaat om drukwerk zoals flyers of monsters – u kunt ze in verschillende maten en formaten bij hen kopen.

Hun verhuisdozen zijn van slagvast, stabiel golfkarton en voorzien van zijdelingse draaggrepen en kunnen indien nodig in enkele stappen gebruiksklaar worden opgesteld. Vooral interessant voor bulkkopers in Antwerpen die online dozen kopen.

Boekendozen zijn een speciaal soort verhuisdoos. Het zijn kartonnen dozen die speciaal zijn ontworpen voor het transport van zwaar drukwerk en die absolute zekerheid bieden voor de inhoud, zelfs als deze zwaar is gevuld.

Kartonnen 1-golfkarton is ideaal voor de goedkope verzending van goederen, omdat ze een laag eigengewicht hebben. Dankzij de verwerking van meerdere lagen materiaal kunt u bij de Dozenhal online dozen kopen die u zullen verrassen door hun hoge stabiliteit.

Kartons met 2 golfkarton zijn geschikt voor het verzenden van zware en volumineuze goederen. Ze zijn gemaakt van stabiel meerlaags golfkarton en bieden de best mogelijke bescherming tegen vuil, vocht en mechanische invloeden.

Goed om te weten

Of het nu gaat om kleding, boeken, meubels of voedsel: voor elk verzendingsgoed is er een passende verpakkingsoplossing in de vorm van kartonnen dozen. Niet elke doos is speciaal gemaakt voor verzending en hoe gevoeliger de goederen die u moet vervoeren, hoe zorgvuldiger u er dus voor moet zorgen dat u echt het juiste verpakkingsmateriaal gebruikt. Neem daarom bij twijfel over de juiste soort doos vooral contact op met de medewerkers van de Dozenhal.